Як бути щасливим щодня

Не чекайте, коли ви закінчите інститут, створите сім'ю, заробите грошей, придбаєте будинок, захистите дисертацію, виграєте в лотерею і т. д. Будьте щасливі просто зараз. Спочатку буде страшнувато, адже щасливій людині можуть заздрити, іноді - засуджувати, а в скрутну хвилину можуть НЕ прийти на допомогу. Сформований стереотип - співчувати хворому і нещасному існує, а от радіти чужому щастю вміють не всі. Відкиньте всі сумніви.

Бути щасливим кожен день - значить радіти всьому, що маєте, і не переживати про те, що не склалося. Як навчитися постійно відчувати позитивні емоції? Умійте їх висловлювати. Психологи стверджують, що емоції тісно пов'язані з їх зовнішнім проявом. Розправте плечі і посміхайтеся, незабаром ви відчуєте поліпшення настрою. Намагайтеся контролювати свої емоції постійно - і в будь-якій негативній ситуації ви знайдете позитивний аспект. Вигнали з інституту - значить пощастило, уникли помилки у виборі професії. Звільнили з роботи - з'явився шанс знайти заняття до душі і з більшою зарплатнею. Розлучилися зі своєю другою половинкою - попереду буде нове життя без сварок і принижень.

Шукайте маленькі радості життя усюди. Подивіться на дітей - як їм мало треба для щастя. Уявіть себе дитиною, яка біжить в спекотній літній день ​​по полю з квітами. Ви біжите, не озираючись назад і не знаючи, що буде попереду. Вас не турбує кар'єра, доходи або сімейна ситуація. Ви просто щасливі, тому що ви є. Піймайте це відчуття і повертайтеся до нього кожного разу, коли в житті трапляються неприємності.

Пам'ятайте, що бути щасливим - це мета. І, як для досягнення будь-якої іншої мети, її потрібно бачити, і знати, з чого складається ваше щастя. Складіть список - справ, подій і думок, які приведуть вас до мети. Можливо, доведеться повністю змінити свій спосіб життя і відмовитися від нецікавих справ. Не бійтеся починати свій шлях, спочатку маленькими кроками, але впевнено і невблаганно йдіть до мети.

Будьте вдячні. Собі за те, чого досягли. Іншим людям, за те що зробили або не зробили для вас. За те, що у вас є, і за те, чого немає і можна ще досягти. За уроки, які вам підносить життя, нерідко під маскою випробувань і неприємностей. Шукайте причини бути щасливим кожен день.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як замовити їжу і напої по-англійськи?

Ввічливі прохання англійською мовою

Сценарій Новорічної казки на англійській мові (початкова школа)