Що у Путіна з обличчям?

Владимир Путин

Поява на публіці Володимира Путіна з нехарактерним для нього кольором обличчя викликало чутки про те, що він або хворий, або переніс косметичну операцію.

58-річний російський прем'єр відомий на весь світ своїм іміджем "справжнього чоловіка", але якщо судити по фотографіях, зробленим під час його поїздки до Києва, його обличчя було вкрите шаром пудри, з-під якого, тим не менш, виглядала темна пляма під лівим оком.

Побачивши ці знімки, дехто відразу ж припустив, що найвідоміший в Росії володар чорного поясу з дзюдо міг отримати травму на тренуванні.

Проте його підлеглі виступили зі спростуванням чуток про синці, заявивши, що це лише наслідок великої завантаженості, зайнятості й поганого освітлення.

"Українські, російські та західні журналісти після прес-конференції говорили тільки про одне: звідки у російського прем'єра синець під оком - невже результат якогось жорсткого спарингу? Ретельно заретушований і все-таки помітний всім без винятку", - писав у своєму звіті про візит Путіна до Києва кореспондент газети "Комерсант" Андрій Колесников.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков спростував припущення про те, що у Путіна був синяк.

"Журналісти неправі, напевно, так падало світло. Але те, що прем'єр-міністр втомився, це правда, останнім часом він дуже багато працює і весь час в роз'їздах", - цитує Пєскова Газета.Ру.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як замовити їжу і напої по-англійськи?

Ввічливі прохання англійською мовою

Сценарій Новорічної казки на англійській мові (початкова школа)