Еліксири природи для Вашої шкіри

Більшість косметичних засобів містять цілющі рослинні екстракти, кожен з яких володіє унікальними властивостями. Я розповім Вам, як з їх допомогою зберегти красу і молодість.

Зелений чай для пружності
Кофеїн, ефірні масла і вітаміни, що містяться в екстракті зеленого чаю, покращують мікроциркуляцію крові і живлення шкіри, зменшують набряклість, надають шкірі пружності, мають антибактеріальну дію.

Волошка омолоджує
Особливість цієї рослини — знижувати стресові навантаження на шкіру, які виникають внаслідок забруднення довкілля, ультрафіолетового випромінювання, а також різких перепадів температур.


Бамбук тонізує
Основні активні речовини, що містяться в екстракті бамбука — амінокислоти і мікроелементи — відновлюють запаси вологи в шкірі, мають протинабрякову властивість, тонізують і роблять шкіру молодою і пружною.
Троянда дарує свіжість
Екстракт троянди багатий на активні речовини, що беруть участь в утворенні колагену, який забезпечує міцність й еластичність всіх тканин і органів. Він активізує вироблення вітаміну D, який зміцнює стінки капілярів і омолоджує шкіру, а також володіє зволожуючими, відновлюючими і бактерицидними властивостями.
Овес знімає подразнення
Завдяки великій кількості білка, амінокислот, вітамінів групи В, а також макро-та мікроелементів екстракт вівса активно живить, пом'якшує і зволожує шкіру, стимулює клітинне дихання, а також знімає почервоніння і різні запальні явища. Шкіра стає пружною і здоровою.

Календула перешкоджає старінню
Екстракт календули покращує процеси регенерації клітин, блокує механізми старіння шкіри, має протизапальну, ранозагоювальну і бактерицидну дію. Застосовується і дуже ефективний для жирної шкіри, схильної до вугрового висипу.



Шипшина зволожує
Запобігти передчасному старінню (особливо це важливо для шкіри навколо очей і губ), зняти запалення, подразнення, лущення можна, застосовуючи косметичні засоби з екстрактом шипшини. Він активно регенерує клітини і наповнює шкіру цілющою вологою.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як замовити їжу і напої по-англійськи?

Ввічливі прохання англійською мовою

Сценарій Новорічної казки на англійській мові (початкова школа)