Чого нас вчать діти?



Придивися до своєї дитини - у нього є ті якості, яким варто повчитися і тобі!

Ми, дорослі, часто забиваємо свою голову думками про те, що буде завтра і про те, що сталося вчора. Ці думки відволікають нас від того, що актуально в даний момент. Діти живуть по-принципу «тут і зараз» — це самий продуктивний підхід, йому варто повчитися! Чим старше ми стаємо, тим більше стереотипним робиться наше мислення, ми стаємо залежними від умовностей. Спілкування з дитиною, у якої ще не виробилося шаблонного сприйняття світу, допоможе розбудити творчі здібності та креативне мислення.
Ще один урок нам, дорослим, - це відкритість емоцій і почуттів. Діти радіють сонцю, морозному вітрі, співпереживають героям мультиків і тваринам. Здатність дивуватися і захоплюватися щогодини, знаходити щось незвичайне в самих повсякденних речах дозволить тобі наблизитися до такого стану душі, коли радість, безпричинна радість, буде наповнювати своїм світлом кожен прожитий нами день.
Порада:
Ти в дитинстві мріяла про собаку, а батьки тобі забороняли, мовляв, надто багато клопоту? Купи своїй дитині цуценя! Турботи і радості поділіть з ним по-братськи!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як замовити їжу і напої по-англійськи?

Ввічливі прохання англійською мовою

Сценарій Новорічної казки на англійській мові (початкова школа)