Модний гардероб для офісу


Діловий дрес-код - це не обов'язково нудні костюми темних кольорів і класичні туфлі. Поекспериментуйте зі стилем і деталями! Сподіваємося, наші поради допоможуть Вам впоратися з цим завданням.
Вибір ділового гардеробу
Мета будь-якого гардеробу - підкреслити найкращі риси і приховати погані. Одяг та весь зовнышній вигляд повинні допомагати досягти мети в ділових справах. Одяг формує уявлення про особистості зокрема і про фірму в цілому, тому він не повинен відволікати увагу співрозмовника від змісту ділової бесіди.
Відомо, що діловим світом правлять два гасла: «Охайність» і «Консерватизм» («Уолл Стріт»). Однак існують винятки. Наприклад, люди працюють у світі театру або моди - тут напрошується екстравагантний одяг. Сюди можна віднести людей художнього і наукового світу - їм надається більше свободи, оскільки вони частково належать до ділової сфери.
Існують основні правила і вимоги до гардеробу ділової людини. Хороший костюм - дорогий костюм, оскільки хороша тканина і якісне пошиття не може коштувати дешево. Зауважимо, що діловим людям за тридцять просто не можна носити «дешеві костюмчики».
Експериментуйте!
Якщо у Вашої компанії існує певний стиль в одязі, не варто опускати руки. Ніхто не зможе змусити Вас носити безликі наряди. Адже дрес-код - це не уніформа! Він ні в якому разі не виключає прояви індивідуальності в одязі і не перешкоджає Вашим фешн-експериментам.
Щоправда, це стосується тільки тих випадків, де домінує неформальний стиль, що допускає деякі вільності. Так, класичний брючний костюм чорного, темно-синього або сірого кольору можна комбінувати з будь-якої яскравою блузою і сумочкою їй в тон. А оригінальні авторські прикраси додадуть Вашому образу елегантності і вишуканості. Стриманий макіяж, акуратна зачіска і гарний манікюр - і цікавий стильний образ для офісу готовий!
Стильним діловим жінкам дизайнери пропонують змінити класичний портфель на модну сумку-папку, яка нагадує клатч. Головне, щоб вона була плоскою, але могла вмістити потрібні документи.
Не перестарайтеся!
Навіть якщо у Вашій компанії адміністрація лояльно ставиться до вибору одягу співробітників, не варто перегинати палицю. У робочій обстановці неприпустимі: футболки, топи, що оголюють живіт, надто декольтовані і прозорі блузи, що демонструють нижню білизну, кросівки, міні-спідниці, шорти, надто яскрава біжутерія.
Намагайтеся дотримуватися стриманого та елегантного стилю, як в одязі, так і в аксесуарах. Недбале ставлення до свого зовнішнього вигляду може послужити погану службу.
Поради:
На діловому вечері буде доречно виглядати діловий костюм червоного кольору, доповнений оригінальною прикрасою. І, звичайно, не забудьте про елегантну сумочку.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як замовити їжу і напої по-англійськи?

Ввічливі прохання англійською мовою

Сценарій Новорічної казки на англійській мові (початкова школа)