Пророкування Ванги

Зіставляючи масу джерел, як про саму віщунку Вангу так і про її прогнози, відчувається необхідність у визначенні підходу, логічного уявлення про терміни та події, що випливають з її пророкувань. Невже її пророкування реально збуваються чи це лише випадковий збіг обставин?
Поки у всіх на слуху 2012 рік . Тут і календар народу Майя закінчується, та й з уст самої Ванги - одне пророкування страшніше за інше. Пророцтва Ванги на 2011 рік пророкують Землі радіоактивний і хімічний колапс. Як до цього ставитися? Жити в очікуванні і вірити? Або жити своїм життям, будувати плани, ростити дітей, сподіватися на закон самозбереження? Так чи інакше, зараз відбувається так, що подія зіставляється з її прогнозами, а не навпаки. А значить, якщо висловлювання в тій чи іншій мірі розмите, то під нього можна підвести масу подій. Та й у її пророцтв можна знайти безліч розбіжностей. 
На мою думку, якою б, за словами Ванги, не була  у 2011 році Земля: палаючи і страждаючи від хімічних опіків і задихаючись від радіоактивного пилу, зрозуміло одне - все одно треба жити! Пишатися успіхами, радіти навіть маленьким перемогам. Жити надією і вірою в краще. 
Беручи на себе роль віщунки або свято вірячи в її правоту, не варто вважати себе за людину, що має право керувати свідомістю мільйонів! А дивлячись в очі дитині, спостерігаючи за співом птахів і чистим небом над головою - треба вірити в краще - така діалектика життя! 
На думку багатьох фахівців в області езотеричних знань, один з кращих оберегів - натуральний бурштин, містичні і лікувальні властивості якого були відомі з давніх часів. Носити його рекомендується або просто у вигляді намиста з необробленого каменю, або у вигляді прикрас. Великою популярністю також користуються бурштинові (янтарні) чотки. 
Пророцтва Ванги на 2012 рік віщують складні часи. Однак вона прямо не говорила про щось страшне, наприклад, не передбачала Третьої світової війни. Але все-таки зазначила, що людям слід згадати про Бога. В іншому випадку може статися щось непоправне.
До речі, Вангу небезпідставно вважають великою провісницею. Її прогнози з приводу початку воєн завжди збувалися. Саме тому варто їй повірити і змінити свій підхід до життя, до віросповідання. Багато хто вважає непотрібним ходити до церкви, мечеті та інші храми в залежності від релігії. Однак подібне ставлення, і історія тому приклад, нерідко призводить до трагічних наслідків. Так, може, варто задуматись над прогнозами Ванги на 2012 рік, які прямо вказують на воскресіння віри в Бога? Згадайте, адже люди здавна вірили в богів. Віра дарує заспокоєння і здатна допомогти знайти вихід навіть із найважчих на перший погляд ситуацій.
У 2012 році кінець світу Ванга пророкувала, але мимобіжно, поверхово. Вона не стверджувала, що людство закінчить своє існування. Ванга вважала, що люди зможуть подолати всі труднощі. «Все налагодиться» - саме так казала велика провидиця.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як замовити їжу і напої по-англійськи?

Ввічливі прохання англійською мовою

Сценарій Новорічної казки на англійській мові (початкова школа)