КИСТЬОВИЙ ТРЕНАЖЕР POWERBALL - ЩО ЦЕ?

Проблема з суглобами сьогодні не рідкість. Наші кисті є одним з найпоширеніших больових місць. Ця проблема особливо актуальна не тільки для професійних спортсменів, наприклад, для тенісистів, але також і для людей, які працюють за комп'ютером. 
Справа в тому, що, перебуваючи в одному положенні, наші руки швидко втомлюються. Спочатку виникають кілька нападів болю, але з часом вони можуть стати періодичними і перерости в хворобу. Для того, щоб цього не сталося, необхідно постійно тренувати свої руки. Безумовно, Вас ніхто не змушує йти в тренажерний зал. Все набагато простіше, ніж здається. 

Я хочу порекомендувати компактний тренажер (експандер) для кисті руки Powerball. На мою думку, на сьогоднішній день цей тренажер не має аналогів. Головними достоїнствами тренажера, незвичайного еспандера і гіроскопа Пауербол є те, що він при своєму маленькому розмірі відмінно тонізує м'язи кисті і зап'ястя. В основі цього тренажера лежить принцип активного обертання. Кистьовий тренажер Powerball являє собою невелику кульку, яка легко поміщається в долоні. За допомогою декількох рухів він почне пульсувати у Вашій долоні. Вам лише необхідно утримати його в руці. Саме таким чином відбувається тренування м'язів кисті і зап'ястя разом з тренажером Powerball. 

Отже, що ж таке цей чудо - тренажер?
Powerball - це чудово сконструйований і точно зібраний гіроскоп, що складається з ротора розміщеного в монолітній порожній сфері. Ви запускаєте цей ротор використовуючи тросик або палець і розкручуєте його обертанням кисті. У ньому немає мотору, що працює на батарейках. Чим швидше Ви розкручуєте ротор, тим більше інерції він генерує і тим більший опір надає, передаючи його вашим пальцям, зап'ястям, кистям, рукам, плечам. 

Тренажер Powerball за розмірами приблизно такий же, як і тенісний м'яч, тільки важить трохи більше, але варто Вам взяти його в руку, запустити ротор з допомогою  тросика (або просто пальцем - якщо Ви вже досить оволоділи технікою розкручування PowerBall) і Ви відчуєте надзвичайні емоції! 
Powerball, поступово оживаючи, нарощує приємний опір Вашим рухам, передає його зап'ястям і рукам, забезпечує м'яку, заспокійливу дію на низьких швидкостях. 
У Powerball використовується абсолютно свіжий підхід до вимірювань. Вгорі на сфері є цифровий лічильник, який підраховує кількість оборотів, допомагаючи Вам щодня відслідковувати свої досягнення в нарощуванні Вашої сили. 
Цей новий цифровий лічильник стане відмінним доповненням для любителів і спортсменів-професіоналів, використовуючи Powerball вони отримають відмінний інструмент для відстеження своїх спортивних досягнень. 
Швидкість ротора може змінюватись від 2 000 об. / хв (на якій Powerball створює близько 0,5 кг опору на руку / зап'ястя) до 15 000 об. / хв (при яких створюється опір майже в 20 кг і змушує працювати руки так, як ніколи раніше). 
Ця куля змусить Ваші руки працювати "по повній", з тиском, що постійно збільшується - і це не буде схоже на роботу зі штангою або на якусь вправу. Ваші м'язи будуть працювати так, що Ви, можливо, раніше навіть і не підозрювали у собі таких можливостей. 
До того ж, оскільки Powerball може створювати опір від 0,5 до 20 кг, це рівнозначно тому, що Ви б носили з собою 20 різних гантелей ... в кишені:) 
Звичайно, як і при будь-якій іншій формі інтенсивних вправ, втома і дискомфорт будуть з часом зменшуватися, тоді як сила Ваших рук буде зростати - (найбільшою мірою в області зап'ястя, передпліччя і сили хватки), плюс - область плеча і біцепси. 

Як запустити Ваш новий Powerball? 
Запустити Powerball досить-таки просто, але треба трохи потренуватися, щоб вдосконалити Вашу техніку. 
  • Вставте шнур одним кінцем в отвір у роторі. Потім, обертаючи ротор, щільно накрутіть шнур на ротор. 
  • Залиште 4 - 5 см шнура, візьміть Powerball в руку, так щоб лічильник був угорі, і різко смикніть за шнур. 
  • Якщо ви правильно смикнули за шнур, то ротор почне обертання зі швидкістю 2400 - 3000 оборотів в хвилину. 
  • Тримайте Powerball так, щоб обертовий ротор дивився у підлогу. Починайте обертання повільно, намагайтеся обертати тільки кистю, не рукою. 
  • Секрет легкого старту полягає в тому, щоб почати обертання повільно - тобто починати обертати кисть повільними, широкими рухами (приблизно 1 поворот в секунду). Не намагайтеся швидко, короткими рухами кисті чи ривками розкрутити ротор. Вам буде складно збільшити швидкість обертання. (При несинхронному обертанні, ви будете чути звук від постукування кульки об стінки сфери). 
  • Одночасно зі зростанням швидкості обертання ротора, ви відчуєте, що навантаження, яке діє на вашу кисть і руку, буде також пропорційно збільшуватися. Чим менша амплітуда обертання кистю, тим швидшим буде обертання ротора. Щоб досягти дуже великої швидкості обертання, порядку 12000 оборотів в хвилину і вище, треба постійно тренуватися. Вже після декількох тренувань ви відчуєте істотне збільшення сили кисті і руки. Секрет досягнення 13000 оборотів в хвилину - це обертання в радіусі 1 см, де кисть і рука рухаються як одне ціле.

Powerball ідеально підходить для реабілітації рук після травм. Powerball дуже простий, тому від Вас не потрібно великих зусиль для того, щоб розібратися в тому, як слід користуватися цим тренажером. У той же час користь від нього порівняти ні з чим, так як він розвиває багато м'язів, які не розвиваються в традиційних видах спорту або розвиваються, але шляхом складних і не всім відомих вправ. 
Тільки такий тренажер здатний Вам принести масу задоволення в будь-який час доби, в будь-якому місці і накачати м'язи одночасно! Для тренувань не потрібно спеціального залу, Ви можете тренуватися де завгодно і коли завгодно - вдома, в дорозі, на роботі в обідню перерву і так далі.
Отже, Powerball може стати не лише спасінням від болі, але також і прекрасним способом проведення вільного часу. Крім того, Powerball буде прекрасним подарунком для друзів і близьких. Ваше здоров'я у Ваших руках! 


P.S. Кілька днів тому я придбала один з таких тренажерів своєму чоловікові на день народження. Я справді ніколи не могла подумати, що мене настільки захопить ця "кулька")))) Незабаром я планую трішки потренуватися, удосконалити техніку і зняти на відео власний огляд гіроскопа і тренування.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як замовити їжу і напої по-англійськи?

Ввічливі прохання англійською мовою

Сценарій Новорічної казки на англійській мові (початкова школа)